Referenties

“Ze zijn nu onze preferred supplier”

Shanti-Changa---Testimonial-HVO-Querido-- Dit is Shanti Changa, senior adviseur services van zorginstelling HVO-Querido. Zij was op zoek naar honderdvijftig een-persoons keukenpakketten en AKB leverde deze snel en binnen het budget. 'Ze zijn nu onze preferred supplier.' lees verder

“Door ons servies voelen onze bewoners zich thuis”

Florisberg---Amaris,-Muiderberg--- Bianca Kruiswijk zocht voor de nieuwe kleinschalige woonvormen van Amaris Zorggroep in Muiderberg servies uit dat past bij de stijl van de woonkamers. lees verder

“Bestek ziet er na tien jaar nog steeds goed uit”

AKB---Scheldehof-Vlissingen,restaurant Ton Snijders is hoofd voeding in het nieuwe woonzorgcentrum Scheldehof van WVO Zorg in Vlissingen. lees verder

“AKB gaf ons allerlei opties om uit te kiezen”

AKB---Paul-Gijsbers,-Aqua-Viva-Nijmegen-Country-Life Paul Gijsbers, hoofd voeding bij verzorgingshuis Aqua Viva in Nijmegen vertelt waarom hij na een grote verhuizing weer voor AKB koos. lees verder

“Zelf koken is ook voor jongeren het lekkerst”

Joris Bohmer, OG Heldring Stichting - AKB Referentie - Foto Niek Stam-9225 Joris Bohmer, voorheen chef-kok en nu operationeel manager bij de OG Heldringstichting voor specialistische jeugdzorg in Zetten doet zijn verhaal. lees verder

“Eten wordt weer een genietmoment”

Interzorg, Assen Roelof Bos en Jaap Wolf, facilitair verantwoordelijken van Interzorg in Assen proberen van eten in hun zorginstelling weer een feestje te maken. Samen met AKB richtten ze onder meer een koffiecorner helemaal opnieuw in. lees verder

“Hoogwaardige stellingen voor onze keuken”

UMCG Aat Aat Wartena, hoofd keukens van het UMCG-ziekenhuis in Groningen: “Wij zijn een academisch ziekenhuis met een hoogwaardige keuken voor iso-gecertificeerde patiëntenvoeding en restaurantmaaltijden. lees verder

"OCI-koppeling binnen een dag voor elkaar"

OCI.Rutger Koeslag, zittend kijkend Rutger Koeslag van Zorgspectrum Het Zand in Zwolle: lees verder

"Hier vieren we samen het leven"

Tsjerk Dijkstra, Hart voor Vathorst, roerend in pan Tsjerk Dijkstra, projectleider horeca voor Hart van Vathorst in Amersfoort, van Accoladezorg verteld zijn ervaringen: lees verder

"Showroom hielp bij het maken van de keuze"

De Kim - klein Eric Scheurwater runt de horeca van zorghotel De Kim in Noordwijk, waar mensen komen om te herstellen - met lekker eten en drinken erbij natuurlijk. lees verder

"Eén aanspreekpunt voor alle vragen"

Wolfsbos - klein Kok Arjan Hartman wil niet alleen de keuken van zorglocatie Wolfsbos in Hoogeveen runnen, hij wil ook de buurt naar zijn restaurant trekken. lees verder

"Grote bijdrage aan onze uitstraling"

ZINN - klein Zorginstelling ZINN in Groningen bedient dagelijks in totaal tweeduizend cliënten. Hoofd eten & drinken Albert Leunge vertelt lees verder

"Cliënten beschilderden zelf het servies"

Elver, vlinders Seltmann Hennie Jansen, hoofd keuken van woon- en leefgemeenschap Elver in Nieuw-Wehl vertelt: lees verder

"Een probleem wordt snel opgelost"

Bert van Lenthe, Elburg Bert van Lenthe, hoofd keuken van zorgcentrum De Voord in Elburg vertelt: lees verder